Kiki LaFox johdattaa lokakuussa joensuulaiset jälleen burleskin maailmaan. La 13.10. Kiki ohjaa sekä burleskin alkeis- että jatkokurssin Joensuun Kerubissa. Alkeiskurssilla etsimme jokaisen sisältä löytyvää burleskikuningatarta ja jatkokurssilla tutustumme asusteiden käyttöön ja leikittelemme myös hieman tuolilla.

Alkeiskurssi klo 14:30-16
Jatkokurssi klo 16-17:30
Ilmoittautuminen sekä lisätiedot: kikilafox@gmail.com
Tapahtuma facebookissa: Joensuun burleskikurssit


Vau:fin tekemän artikkelin videossa jammailemme erään alkeiskurssin jälkeen oppilaiden kanssa.

Klo 14:30 -16

Burleskin alkeiskurssi: Löydä sisäinen burleskijumalattaresi!
Hinta: 25€

Burleskin alkeiskurssilla tutustutaan burleskiin perusliikkeiden ja eläytymisharjoitusten kautta. Hauskojen ja vapauttavien harjoitusten tarkoituksena on rohkaista eläytymään ja leikittelemään omalla naisellisuudella. Tunnilla tanssitaan myös helppoa koreografiaa, joka koostuu burleskin perusliikkeistä, mutta liikkeet ovat todella helppoja ja kaikki pysyvät varmasti mukana. Tärkeintä on oman naisellisen ilmaisun löytäminen ja vahva eläytyminen! Harjoittelemme samalla myös näyttävään esiintymiseen liittyviä peruskikkoja, joten kurssi käy hyvin sekä ujommille aloittelijoille että tanssijoille ja muille esiintyjille, jotka haluavat hioa esiintymistaitojaan.

Tunnille voi tulla aivan tavallisessa jumppa-asussa, mutta korkokengät ja burleskimaiset hepenet saattavat auttaa oikean tunnelman löytämistä. Kaapista voi siis kaivaa pitsipöksyt ja sukkanauhat tai röyhelömekot, jos rohkeutta löytyy. Voit pukea sinulle sopivat vaatteet valmiiksi tai vaihtaa paikan päällä. Kurssi soveltuu kaikille täysi-ikäisille naisille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Tunti ei sisällä riisumista tai alastomuutta. Muistathan tuoda juomapullon.

Sitova ilmoittautuminen: kikilafox@gmail.com.
Saat ilmoittautumisen ohessa maksuohjeet.

Klo 16 -17:30
Burleskin jatkokurssi: Asusteet ja tuolin käyttö
Hinta: 25€

Burleskin jarkokurssilla kerrataan hieman burleskin perusliikkeitä ja tutustutaan enemmän asusteiden sekä tuolin käyttöön. Tunnilla tehdään helppo koreografia, jossa käytetään puuhkaa tai pitkää huivia sekä riisutaan hanskoja ja stay uppeja. Koreografiassa käytämme mukana myös tuolia. Tekemisessä korostuu huumori ja eläytyminen.

Kurssi soveltuu kaikille täysi-ikäisille naisille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Burleskin alkeiskurssi antaa hyvän pohjan tälle kurssille, mutta pysyt varmasti mukana myös ilman sitä.

Ota mukaasi:
-Puuhka tai kapea/pitkä huivi, stay upit ja hansikkaat, jos satut omistamaan (Kikiltä saa myös lainaan)
-Vesipullo
Päällesi voit laittaa burleskimaista asustetta tai aivan tavalliset jumppavaatteet. Tunti ei sisällä alastomuutta, vaikka kokeilemmekin muutaman asusteen riisumista.

Sitova ilmoittautuminen: kikilafox@gmail.com.
Saat ilmoittautumisen ohessa maksuohjeet.

Tervetuloa eläytymään ja leikittelemään!