Kiki LaFox järjestää Jyväskylässä lokakuun 2020 aikana 4 burleskikurssia vaihtelevilla teemoilla. Kurssit järjestetään sunnuntaisin klo 12-14 Pupuhuhdassa isolla tanssipeilillä varustetussa, tilavassa studiohuoneessa.

Lokakuun burleskikurssien teemat ovat:

4.10. Burleskin alkeet
11.10. Välineiden käyttö ja riisuutuminen
18.10. Ilmeet, eleet ja eläytyminen
25.10. Burleskitanssi

Ilmottautuminen ja kysymykset: kikilafox@gmail.com
Hinta:
Yksi kurssi 25€
Kaksi kurssia 45€
Kolme kurssia 65€
Neljä kurssia 85€

 
Ohjaaja Kiki LaFox:
Kurssien ohjaaja on pitkän linjan ammattiesiintyjä niin burleskin, musiikin kuin tanssin saralla. Kiki on esiintynyt ja opettanut burleskia 5 vuoden ajan, myös ulkomailla. Hän on tehnyt myös yhteistyötä muusikkojen kanssa live-esiintymisissä.

Kikin opetuksessa korostuu eläytyminen, tunneilmaisu ja oman kehon hyväksyminen terveellisessä, humoristisessa hengessä. Ammattipedagogin opetuksessa korostuu myös itsevarman esiintymisen ja ilmeiden sekä eleiden harjoittelu. Opetus ammentaa naisellista maustetta elämään ja itsevarmuutta esiintymiseen ja olemiseen. Kiki Fox on toiminut pääasiassa kotiseudullaan Jyväskylässä sekä Helsingissä, mutta hän keikkailee ja opettaa ympäri Suomea.

Burleskilavoilla Kiki on tunnettu pirskahtelevasta olemuksestaan, isoista ilmeistään ja näyttävistä eleistään. Keväällä 2017 hän teki ensimmäisen kansainvälisen esiintymisensä Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa. Hän on esiintynyt myös Argentiinassa, Trancestral-festivaaleilla, tuoden burleskin Patagoniaan ja opettanut burleskia Perussa.