Ohjelmisto

1. Viettelevät viuhkat

Tässä tyylikkäässä esityksessä Kiki LaFox tanssii keimaillen valtavien valkoisten sulkaviuhkojensa kanssa. Esityksessä on glamouria ja vanhan ajan henkeä, mutta myös sähäkämpää uutta tuulahdusta. Huumori ja kepeän pirskahteleva tunnelma kruunaavat kokonaisuuden.

2. Miss Napoleon

Kimaltava Miss Napoleon on yksi Kikin humoristisimpia hahmoja. Sotaratsujaan siirtelevä keisari on erittäin tietoinen omasta ylhäisyydestään ja valmiina ottamaan ansaitsemansa huomion. Saapastelun ohessa pyörivät vinhasti myös kimaltelevat tasselit.

3. The perfect housewife

Tässä esityksessä nähdään, kuinka täydellisyyshakuinen kotirouva vapautuu vihdoin pölyhuiskien pauloista. Esitys on rempseän mukaansatempaava ja siinä nähdään myös vauhdikasta tasselien pyöritystä.

4. Himon Omena

Keimailevassa pin-up vivahteisessa esityksessä Kiki keinuu lavalle Lumikin roolissa. Tämä klassikkohahmo yrittää loihtia kauniilla laulullaan prinssiä esiin ja onnistuukin siinä. Himoa on vaikea hillitä vuosien odotuksen jälkeen.

5. Queen of Pain

Tässä tyylikkäässä esityksessä Kiki ottaa lavan haltuun diivamaisella olemuksellaan. Hienostunut, sikarinsavuinen tunnelma täyttää lavan, kun kohtalotar näyttää todellisen kuningattaren luonteensa ja viekoittelee yleisön viipyilevän jazzmusiikin tahdissa. Esityksen tyyli on klassinen burleski.

6. Mystinen kaunotar

Tässä eksoottisessa ja sensuellissa estiyksessä Kiki verhoutuu mystisten huivien taakse. Itämaisen soljuva ja rytmikäs musiikki luo salaperäistä tunnelmaa. Yleisön kannustuksella huivit kuitenkin väistyvät ja niiden takaa paljastuu hehkeän jumalallinen kaunotar.

7. Opettajatar vaihtaa vapaalle

Tämä repäisevä esitys tarjoaa sähäkkää tunnelmaa sekä leikkisää irrottelua. Kiki LaFox esittäytyy tiukkaakin tiukemman opettajattaren roolissa. Tuhmat saavat varoa näppejään! Vaan löystyykö tämänkin opettajan nuttura kun päästään lomille…?

Duoesitys: Kosminen kuoriutuminen

Duo Kiki LaFox ja Rikita Rebella luovat avaruudellisen spektaakkelin, jossa maan pinnalle saapuu outoja sinisia toukkia. Kuoriutumisen johdosta nämä kummajaiset lopulta muuntautuvat ihastuttaviksi ja kuuman keimaileviksi perhosiksi.

Tämä duo luo lavalla kokonaisuuden, jossa yhdistyy luova hulluus, tanssillinen sulavuus, revittelevä huumori ja räjähtävä energisyys.

Burleskia ja livemusiikkia: Kiki LaFox & Elias Kahila

Tässä esityksessä yhdistyy upeasti rock-sellotaiteilijan Elias Kahilan upea lavashow, sekä keimaileva burleski.

Uudenlaisen sellomusiikin uranuurtajan Elias Kahila Bandin setti koostuu bändin uudesta omasta materiaalista sekä uuteen muottiin sovitetuista hittibiiseistä (RHCP, Tenacious D, MUSE). Pop/rock -pohjaisen sellotatsin on mahdollistanut sellisti Kahilan 17 vuotta kestänyt sellonsoittotekniikan kehittely kohti bluesin ja funkin alkulähteitä.

Jo itsessään mielenkiintoinen artisti saa esitykseensä uudenlaista ulottuvuutta, kun mukaan astuu burleskitanssija Kiki LaFox. Luvassa on naisellisen kaunista ja kimaltavan näyttävää tanssia tasseleilla, sukkanauhoilla, sulilla ja huumorilla maustettuna.

Pyydettäessä esityksiin voi tilata erillisen äänentoiston, jos juhlapaikalla ei ole valmiiksi äänentoistoa. Taustamusiikki on mp3-muodossa.

Tilaa burleskiesitys tai kysy lisää!