Category: Ajankohtaista

Kiki LaFox tuo burleskin Argentiinan Patagoniaan


Burleskin alkeis- ja jatkokurssi Joensuun Kerubissa la 13.10.

Kiki LaFox johdattaa lokakuussa joensuulaiset jälleen burleskin maailmaan. La 13.10. Kiki ohjaa sekä burleskin alkeis- että jatkokurssin Joensuun Kerubissa. Alkeiskurssilla etsimme jokaisen sisältä löytyvää burleskikuningatarta ja jatkokurssilla tutustumme asusteiden käyttöön ja leikittelemme myös hieman tuolilla.

Alkeiskurssi klo 14:30-16
Jatkokurssi klo 16-17:30
Ilmoittautuminen sekä lisätiedot: kikilafox@gmail.com
Tapahtuma facebookissa: Joensuun burleskikurssit


Vau:fin tekemän artikkelin videossa jammailemme erään alkeiskurssin jälkeen oppilaiden kanssa.

Klo 14:30 -16

Burleskin alkeiskurssi: Löydä sisäinen burleskijumalattaresi!
Hinta: 25€

Burleskin alkeiskurssilla tutustutaan burleskiin perusliikkeiden ja eläytymisharjoitusten kautta. Hauskojen ja vapauttavien harjoitusten tarkoituksena on rohkaista eläytymään ja leikittelemään omalla naisellisuudella. Tunnilla tanssitaan myös helppoa koreografiaa, joka koostuu burleskin perusliikkeistä, mutta liikkeet ovat todella helppoja ja kaikki pysyvät varmasti mukana. Tärkeintä on oman naisellisen ilmaisun löytäminen ja vahva eläytyminen! Harjoittelemme samalla myös näyttävään esiintymiseen liittyviä peruskikkoja, joten kurssi käy hyvin sekä ujommille aloittelijoille että tanssijoille ja muille esiintyjille, jotka haluavat hioa esiintymistaitojaan.

Tunnille voi tulla aivan tavallisessa jumppa-asussa, mutta korkokengät ja burleskimaiset hepenet saattavat auttaa oikean tunnelman löytämistä. Kaapista voi siis kaivaa pitsipöksyt ja sukkanauhat tai röyhelömekot, jos rohkeutta löytyy. Voit pukea sinulle sopivat vaatteet valmiiksi tai vaihtaa paikan päällä. Kurssi soveltuu kaikille täysi-ikäisille naisille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Tunti ei sisällä riisumista tai alastomuutta. Muistathan tuoda juomapullon.

Sitova ilmoittautuminen: kikilafox@gmail.com.
Saat ilmoittautumisen ohessa maksuohjeet.

Klo 16 -17:30
Burleskin jatkokurssi: Asusteet ja tuolin käyttö
Hinta: 25€

Burleskin jarkokurssilla kerrataan hieman burleskin perusliikkeitä ja tutustutaan enemmän asusteiden sekä tuolin käyttöön. Tunnilla tehdään helppo koreografia, jossa käytetään puuhkaa tai pitkää huivia sekä riisutaan hanskoja ja stay uppeja. Koreografiassa käytämme mukana myös tuolia. Tekemisessä korostuu huumori ja eläytyminen.

Kurssi soveltuu kaikille täysi-ikäisille naisille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Burleskin alkeiskurssi antaa hyvän pohjan tälle kurssille, mutta pysyt varmasti mukana myös ilman sitä.

Ota mukaasi:
-Puuhka tai kapea/pitkä huivi, stay upit ja hansikkaat, jos satut omistamaan (Kikiltä saa myös lainaan)
-Vesipullo
Päällesi voit laittaa burleskimaista asustetta tai aivan tavalliset jumppavaatteet. Tunti ei sisällä alastomuutta, vaikka kokeilemmekin muutaman asusteen riisumista.

Sitova ilmoittautuminen: kikilafox@gmail.com.
Saat ilmoittautumisen ohessa maksuohjeet.

Tervetuloa eläytymään ja leikittelemään!

 

 


Eläytyvää olohuoneburleskia la 24.3. Kiki LaFoxin johdolla, Helsingissä.

Burleskitanssija Kiki LaFox ottaa pienen porukan eläytymään, nauttimaan ja hölmöilemään olohuoneeseensa, Helsingin Itä-Pasilaan.

Tervetuloa kehutulle burleskin alkeiskurssille, jossa päästetaan irti turhista epävarmuuksista ja annetaan huumorin viedä. Tutustumme tunnilla sihen, mitä burleski on ja käytämme tunnilla klassisen burleskin perusliikkeitä, mutta kurssin pääpaino on ehdottomasti eläytymisessä, vapautumisessa, kehomyönteisyydessä ja huumorissa. Tällä tunnilla kaikki ovat jumalattaria ja kaikki pärjäävät! Tunnilla pääset myös testaamaan puuhkaa, viuhkaa sekä sukan ja hanskan riisumista.

Alkeiskurssin kesto on 2h (klo 13-15) ja hinta 20€.
Ilmoittautumiset: kikilafox@gmail.com

Saat tarkemman osoitteen ilmoittautuessasi. Voit pukeutua halutessasi burleskimaisesti tunnille, jotta löydät oikean burleskitunnelman, mutta myös tavallisilla jumppavaatteilla pääset hyvin mukaan. Asusteita saa myös Kikiltä lainaa. More is more eli kimalluksella ja röyhelöllä saadaan sopiva tunnelma aikaan. 🙂 Lisätietoa burleskiopetuksestani ja metodeistani löydät blogitekstistäni.

Tervetuloa eläytymään!

 


Keväällä 2018 Kiki LaFox esittää burleskia Jyväskylässä, Helsingissä ja Joensuussa

Alkukevään aikana Kiki LaFox keikkailee Jyväskylässä, Helsingissä ja Joensuussa. Tervetuloa nauttimaan kimaltavasta viihteestä!

24.2. Ravintola Rosetti, Vaajakoski
with Tex WillnerLippy HoneybunRosetta Sweet / Tursula KlamouRand Lady Misty May
https://www.facebook.com/events/2081711032052779/

17.3. Sture 21, Helsinki
with Winnie PelteezDotty DeliriumMiss Vinyl EnvyMiss Tsokolateand Rosetta Sweet
https://www.facebook.com/events/153908485409703/

31.3. Kerubi, Joensuu
with Dolly Poupee and Anna Ivana Julma


Kuvat: Miika Ihanainen


Kiki LaFox 17.3. Rubies-Klubilla, Helsingissä.

Rubies-Klubit tuovat maaliskuussa Sture 21:sen lavalle fantasiatunnelman. Kiki LaFox esittää illan aikana kaksi esitystä. Hänet nähdään lavalla valkoisten isojen sulkaviuhkojensa kanssa sekä täydellisyyshakuisena kotirouvana, joka vapautuu viimein pölyviuhkojen pauloista. Tervetuloa!

Fantasiaklubi Sture 21:ssä 17.3. klo 20, liput 10€.
Facebook: https://www.facebook.com/events/153908485409703/


@Miika Ihanainen


@Bernhard Miettinen


Kiki LaFox esiintyy Jyväskylässä 24.2.

Kiki LaFox pukee jälleen valloittajan saapikkaat jalkaansa ja astelee Miss Napoleonin roolissa lavalle. Vaajakosken Ravintola Rosetissa järjetettävä Sweet Burlesque Nights tuo lavalle upeita esiintyjiä myös Turusta, Hattulasta ja Jyväskylästä. Tervetuloa paikalle katsomaan Kimaltavaa komiikkaa! Lippuvaraukset osoitteesta: rosetta.sweet@outlook.com


@Miika Ihanainen


Kiki LaFox ja Duo Tornado Äänekoskella 27.1.2018

Helsinkiläinen burleskitaiteilija Kiki LaFox ja räjähtävän energinen duo Tornado yhdistävät voimansa 27.1.2018. Pub Markuksen Talvipäivän seisokki XI tarjoilee burleskia ja livemusiikkia, joka saa varmasti muidenkin kuin Kiki lantion liikkelle.

Kiki LaFox nähdään lavalla suurten, viehättävien viuhkojensa kanssa sekä kimaltavan sotakenraalin, Miss Napoleonin roolissa. Tarjolla on siis vanhan ajan glamouria ja hullun humoristista nykyburleskia.


@Samppa Erkkilä, @Timo Suutarinen


Pop/rock -sellomusiikki yhdistyy burleskiin pe 2.9.2016 Red Neckissä!

Elias Kahila muokattuFeather fan, Kiki LaFox

Jyväskyläläiset artistit Kiki LaFox ja Elias Kahila Band kokoavat jo toista kertaa voimansa ja avaavat syksyn sekä Burlesque Weekendin Jyväskylän Red Neckissä pe 2.9.2016.

Uudenlaisen sellomusiikin uranuurtajan Elias Kahila Bandin setti koostuu bändin uudesta omasta materiaalista sekä uuteen muottiin sovitetuista hittibiiseistä (RHCP, Tenacious D, MUSE). Pop/rock -pohjaisen sellotatsin on mahdollistanut sellisti Kahilan 17 vuotta kestänyt sellonsoittotekniikan kehittely kohti bluesin ja funkin alkulähteitä. Bändin toinen puolisko, multi-instrumentalisti Kristian ”Mustekala” Ijäs vaihtaa sujuvasti soittimesta soittimeen biisistä riippuen – soittaen jopa kahta soitinta yhtäaikaa. Jo itsessään mielenkiintoinen kokoonpano saa esitykseensä uudenlaista ulottuvuutta, kun mukaan astuu burleskitanssija Kiki LaFox. Luvassa on naisellisen kaunista ja kimaltavan näyttävää tanssia tasseleilla, sukkanauhoilla ja huumorilla maustettuna. Kiki nähdään ensimmäistä kertaa lavalla myös suurten valkoisten höyhenviuhkojensa kanssa.

Tervetuloa nauttimaan tästä virkistävästä viihdenautinnosta baari Red Neckiin (Asemakatu 7, Jyväskylä)! Showtime klo 22:30 ja liput 5€. Voit ostaa lippusi ennakkoon täältä.


Kiki LaFox kertoo burleskin voimaannuttavasta puolesta vau.fi:n haastattelussa

Kiki LaFox kertoo vau.fi:n haastattelussa siitä, mitä burleski voi antaa itse tekijälleen ja miksi se voi sopia todella hyvin myös äideille. Haastattelussa puhutaan itsetuntokysymyksistä ja burleskin voimaannuttavasti puolesta sekä siitä, mitä burleskitaiteilija kokee itse saavansa burleskista. Kiki kertoo myös pitämistään alkeiskursseista, joissa tunteen ilmaisu sekä leikittely ja flirttailu ovat pääroolissa. Jo yksi kurssikerta voi antaa uutta rohkeutta ja hyvää energiaa.

Lue vau.fi:n artikkeli

Kiki LaFoxin burleskiopetus Leijonanluolassa
Kiki LaFoxin alkeiskurssi Leijonanluolassa

 


Yläkaupungin yön toimittaja kokeili burleskia Kiki LaFoxin alkeiskurssilla.

Jyväskylä burlesque kollektiivi on esiintymässä tänä vuonna myös Yläkaupungin Yössä. Juomatehtaan Studion valtaa klo 22.30 näyttävä, viehkeä ja humoristinen ilmapiiri ja lavalla nähdään 5 burleskiesiintyjää, valloittava juontaja sekä niin ikään rooleissa esiintyvät pick upit eli lavan siistijät. Myös Yläkaupungin Yön toimittajat ovat kiinnostuneet Jyväskylän burleskikulttuurin noususta ja yksi toimittajista halusikin kokeilla myös itse lajia. Hän osallistui 13.5. Leijonanluola Gymin tanssisalissa Kiki LaFoxin kurssille, joka käsitteli burleskin alkeita ja eläytymistä. Toimittaja kertoo tekstissään monien tulleen tunnille etsimään naisellisuutta, rohkeutta ja parempaa kehonkuvaa:

”Moni koki burleskin tieksi kohti oman kehon arvostamista ja itsen hyväksymistä, itsestä nauttimista… Puolentoista tunnin tiiviissä paketissa käytiin läpi burleskin perusteita, kuten klassisen ja neoburleskin eroja. Klassiseen burleskiin kuuluu perinteisemmän, pehmeän naisellisuuden esittäminen, kun taas neoburleskissa on mahdollista leikitellä huumorilla sekä erilaisilla rooleilla ja teemoilla. Treenasimme myös joitakin liikkeitä ja shimmyt, bumpit ja grindit pääsivät heti kovaan käyttöön kurssitettavien pyörähdellessä salissa. Taustailla soi tavoiteltavasta tunnetilasta riippuen erilaista musiikkia, joka helpotti eläytymistä. Kaikki heittäytyivät innolla rooleihin, jotka vaihtelivat dramaattisista kohtalottarista kepeisiin hupsuttelijoihin. Välillä Kiki kehotti meitä kuvittelemaan olevamme lavalla kaikkien ihasteltavina. Kokemus oli riemastuttava ja jopa voimaannuttava!”

Voit lukea koko tarinan Yläkaupungin Yön artikkelista.

Burleski Leijonanluola KikiLaFox ja Georgina CatMint
Georgina CatMint ja Kiki LaFox Leijonanluola Gymin tanssilattialla