INTENSIIVIOPETUS
4 KURSSIN SARJA
Max. osallistujamäärä tässä pienryhmässä on 7, eli varaathan paikkasi pian! 🙂
Tämä kurssisarja sopii erinomaisesti aloittelijoille, mutta myös muille burleskiharrastajille. Pidemmällekin ehtineet oppivat varmasti uutta. Kursseilla sukellamme burleskin maailmaan laajasti, mutta hauskasti eri teemojen mukaisesti. Opit joka kurssilla paljon uutta, joten 4 kurssin aikana pääset jo pitkälle.
Ilmoittautuminen: kikilafox@gmail.com

Kikin Lokakuiset Sunnuntaiburleskit:Klo 13-15
10.10. BURLESKIN ALKEET
17.10. VÄLINEIDEN KÄYTTÖ JA ASUSTEEN RIISUMINEN
24.10. ILMEET, ELEET JA ELÄYTYMINEN
31.10. BURLESKITANSSI

Kursseilla on avoin taso, mutta suosittelen alkeiskurssia ennen muita kursseja. Alempaa löydät tarkemman kuvailun eri kursseista.
4. kurssin sarja 120/90€
1. kurssi 40/30€ (jos ylimääräisiä paikkoja)
Ilmoittautuminen: kikilafox@gmail.com
Paikka: Pupuhuhta, Jyväskylä. Tarkempi osoite ilmoittautumisen yhteydessä.

BURLESKIN ALKEET:
Burleskin alkeiskurssilla tutustutaan burleskiin perusliikkeiden ja eläytymisharjoitusten kautta. Hauskojen ja vapauttavien harjoitusten tarkoituksena on rohkaista eläytymään ja leikittelemään omalla naisellisuudella. Tunnilla tanssitaan myös helppoa koreografiaa, joka koostuu burleskin perusliikkeistä, mutta liikkeet ovat todella helppoja ja kaikki pysyvät varmasti mukana. Tärkeintä on oman naisellisen ilmaisun löytäminen ja vahva eläytyminen! Kurssi käy hyvin sekä ujommille aloittelijoille että tanssijoille ja muille esiintyjille.

VÄLINEIDEN KÄYTTÖ JA ASUSTEEN RIISUMINEN:
Kerataamme hieman burleskin perusliikkeitä ja tutustutumme enemmän asusteiden ja välineiden käyttöön. Tunnilla tehdään helppo koreografia, jossa käytetään puuhkaa tai pitkää huivia sekä riisutaan hanskoja ja stay uppeja. Tekemisessä korostuu huumori ja eläytyminen.
Kurssi soveltuu kaikille täysi-ikäisille naisille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Burleskin alkeiskurssi antaa hyvän pohjan tälle kurssille, mutta pysyt varmasti mukana myös ilman sitä.

ILMEET, ELEET JA ELÄYTYMINEN:
Kurssilla kuljemme insoiroivien harjoitusten kautta kohti vahvempaa ilmaisuvoimaa. Etenemme askel kerrallaan niin, että jokainen saa vapautua omaan tahtiinsa ja tuntea olonsa hyväksi ja turvalliseksi koko prosessin ajan. Tämä kurssi sopii aivan jokaiselle ilmaisusta ja esiintymisestä kiinnostuneelle. Vaikka kurssi on suunniteltu burleskin näkökulmasta, se sopii kaikenlaiseen eläytymisen ja lavapreesenssin vahvistamiseen. Harjoittelemme erityisesti ilmeitä ja käsien käyttöä ja käytämme lämmittelyssä myös tunnetanssia. Tämä kurssi on hieman androgyynimpi, eikä perustu niin paljoa naiselliselle elekielelle, vaikka sitäkin on luvassa.

BURLESKITANSSI:
Burleskitanssi on tanssimuoto, joka ammentaa vaikutteita klassisesta burleskista. Burleskitanssiin ei liity riisuminen, toisin kuin lavalla nähtävään burleskitaiteeseen. Burleskitanssi kehittää ryhtiä, itsetuntoa, naisellista ilmaisua ja auttaa löytämään nautinnollista kehoyhteyttä.

OHJAAJA KIKI LAFOX:
Kurssien ohjaaja on pitkän linjan ammattiesiintyjä niin burleskin, musiikin kuin tanssin saralla. Kiki on esiintynyt ja opettanut burleskia 5 vuoden ajan, myös ulkomailla. Hän on tehnyt myös yhteistyötä muusikkojen kanssa live-esiintymisissä.

Kikin opetuksessa korostuu eläytyminen, tunneilmaisu ja oman kehon hyväksyminen terveellisessä, humoristisessa hengessä. Ammattipedagogin opetuksessa korostuu myös itsevarman esiintymisen ja ilmeiden sekä eleiden harjoittelu. Opetus ammentaa naisellista maustetta elämään ja itsevarmuutta esiintymiseen ja olemiseen. Kiki Fox on toiminut pääasiassa kotiseudullaan Jyväskylässä sekä Helsingissä, mutta hän keikkailee ja opettaa ympäri Suomea.
Burleskilavoilla Kiki on tunnettu pirskahtelevasta olemuksestaan, isoista ilmeistään ja näyttävistä eleistään. Keväällä 2017 hän teki ensimmäisen kansainvälisen esiintymisensä Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa. Hän on esiintynyt myös Argentiinassa, Trancestral-festivaaleilla, tuoden burleskin Patagoniaan ja opettanut burleskia Perussa.